Groepsuitje 2024

Op zaterdag 21 september organiseren we voor de badmintonners een groepsuitje. We gaan deze keer karten, bowlen en eten bij Playdome in Roosendaal.

Zoals altijd is de helft van de kosten voor de club, de andere helft betaal je als deelnemer zelf. Deze keer is de eigen bijdrage 40 euro. Je krijgt hiervoor 2 sessies karten, 1 uur hyper-bowlen, schnitzels eten en 5 consumptiemunten.

Je kan je opgeven via onderstaande formulier (per persoon 1 formulier invullen), waarna je een bevestiging met betaal informatie krijgt.

Zorg dat je uiterlijk om 17.30 uur bij de Playdome aanwezig bent (De Stok 3, 4703 SZ Roosendaal).
We verzamelen in de lobby, iedereen krijgt dan 5 consumptiemunten uitgereikt.
(1 consumptiemunt voor koffie, thee, fris en bier. 1,5 consumptiemunt voor huiswijn)
Alle extra / andere drankjes zijn voor eigen rekening. De drankjes moet je zelf aan de bar afhalen.

Karten
We rijden in elektrische karts over een baan met meerdere levels én een spiral ramp. Er wordt in 2 groepen gereden. Elke groep rijdt 2 keer een sessie van 12 minuten. Tussendoor krijg je tips en tricks zodat je 2 sessie hopelijk sneller gaat.
LET OP : In de karts is het dragen van dichte schoenen met platte zolen verplicht. Playdôme hanteert voor en tijdens het playkarten een nultolerantiebeleid betreft alcohol.

Schnitzels eten
Na het karten gaan we eten in het Playdome restaurant `Roosenalm`, helemaal uitgevoerd in Oostenrijkse stijl. Op het menu staat een schnitzel diner: 2 soorten schnitzels, friet, diverse bijgerechten en sauzen.
(er is ook een vegetarische optie beschikbaar)

Hyper-bowlen
Na het eten gaan we een uur hyper-bowlen. Dat is een nieuwe spelvariant, gebaseerd op het klassiek bowlen. Er zitten geen goten meer naast de baan, in de zijkanten van de baan zitten LED lampjes die steeds van kleur veranderen. Door de bal tegen de juiste kleur te laten stuiteren kun je extra punten verdienen!

21.30 uur, einde programma.

Inschrijfformulier

Ja, ik ga mee met het groepsuitje op zaterdag 21 september (eigen bijdrage € 40,-).

Mocht je vegetarisch willen eten of andere dieetwensen hebben, geef dit dan door aan Pim van Loon